NBA-sesongen, Suns 116-115 tette seier over Bulls

NBA-sesongen åpnet, etter en hel kamp med brennende kamper, ble den endelige rekorden Suns tette 116-115-seier over Bulls etter overtid, en forskjell på ett poeng som ga Sun seieren. Faktisk er Bulls Nikola Vucevic-prestasjon også veldig bra, han fikk 26 poeng for laget, inkludert 6 returer og 3 assist, men klarte ikke å lede laget til seier, eller 1-poengs forskjell på anger.

En annen god nyhet i kampen var Bradley Beals comeback i en Phoenix Suns Custom Drakter, og han brakte også laget lykke til å vinne. Sun startet det første kvarteret med en perfekt 22-4-løp, og med lagets momentum på sin side så det ut som om denne kampen var en sikker seier. Alex Carusos tre trepoengere på rad bidro imidlertid til at Bulls reduserte til et ensifret antall poeng, og slik endte første quarter. I starten av andre quarter fortsatte Bulls å prøve å utligne, Suns prøvde å ta ledelsen, men Bulls ga ikke det andre laget en sjanse, og begge lagene gikk til pause med 57 poeng.

I begynnelsen av andre omgang lanserte Sun et nytt angrep og tok nok en gang en tosifret ledelse, men Bulls viste ingen svakhet, og gjenopprettet nok en gang poengforskjellen, nøkkeløyeblikket, iført Billige NBA Drakter Kevin Durants drap savnet for å la de to sidene gå inn i overtid, noe som for solen er litt av en thriller og angrer. I overtidsperioden fikk solen fortsatt fordelen av å kunne bestemme vinneren. Selv om Bulls kjempet hardt i overtiden, klarte de ikke å treffe skuddene sine til slutt, noe som ga Sun en sjanse til å vinne. Til slutt vant Sun knepent over Bulls med 116-115 etter overtid.

Denne kampen kan sies å være veldig spennende og fantastisk, så fans som gikk glipp av direktesendingen kan gå for å se reprisen, normale spill er nervepirrende, helt til slutten av kampen virkelig ikke vet hvem som vil vinne.