Boston Celtics slo Milwaukee Bucks med 41 poeng

I den ordinære NBA-sesongen 31. mars utfordret andrerangerte Boston Celtics Milwaukee Bucks nr. 1. Det var en jevn kamp, og fansen var klare til å se en fantastisk kamp. Resultatet var overraskende. Milwaukee Bucks gjorde hyppige feil hjemme og scoret bare 99 poeng. Boston Celtics 140-99 Stor seier over Milwaukee Bucks.

I begynnelsen av det første kvarteret ledet Milwaukee Bucks nesten an, men Brown skjøt trepoengere og scoret dunks for å hjelpe Boston Celtics forbi. Celtics avsluttet det første kvarteret med en ledelse på 34-26 over Bucks. I andre kvartal begynte Jayson Tatum, Horford og Jaylen Brown, som hadde på seg NBA Drakter Herre, å eksplodere. Den enestående prestasjonen til de tre utvidet fordelen til Boston Celtics med 28 poeng og endte pausekampen 75-47.

I begynnelsen av andre omgang fortsatte Milwaukee Bucks å prøve å utligne, men de var fortsatt i en passiv posisjon. Tatum, iført en Boston Celtics Drakter 2023, viste sin beste form, med sprø utgang. Han scoret 18 poeng på 6 av 6 skudd på et enkelt kvarter. På slutten av tredje kvartal hadde Boston Celtics trukket avstanden til Med 40 poeng er det ingen spenning i spillet, med mindre Boston Celtics gjør en feil. I sluttminuttene av kampen var begge sider utslitt. Milwaukee Bucks klarte ikke å ta igjen resultatet, og Thanasis-Antetokounmpo kolliderte med Griffin og ble utvist. Til slutt var det ingen overraskelse at Boston Celtics vant.

Til tross for tapet sitter Milwaukee Bucks fortsatt på toppen av Eastern Conference, og Boston Celtics klarte ikke å avansere. Ut fra resultatene å dømme er Milwaukee Bucks sterkere, men den offensive effektiviteten i dette spillet er for dårlig. Bare tre spillere scoret tosifret i kampen, og Boston Celtics Jason Tatum og de to spillerne Jaylen Brown scoret 70 poeng og 13 returer sammen, noe som begrenset Thanasis-Antetokounmpo fullstendig. Det er ikke rart at han mistet besinnelsen til slutt. Hva synes du om dette spillet? Velkommen til å diskutere sammen!